MENÜ

Szolgáltatások

A Huszka József Hagyományőrző és Sport Egyesület tagsága évek óta vesz részt olyan rendezvényeken, melyeken kisgyermekes, értsd csecsemőkortól 3 éves korú gyermekeikkel jelennek meg a szülők. Az ő igényeikre a legritkábban gondolnak a szervezők, legfeljebb olyan WC-t biztosítanak, melyben pelenkázásra is lehetőség van.

Anyajurta

Ennek a hiányosságnak a pótlására találtuk ki az édesanyák jurtáját, melyet azóta több alkalommal biztosítottunk a szülőknek és gyermekeiknek. A tömegből egy kis nyugalom szigetbe vártuk az édesanyákat, melyet egy 5,5 m átmérőjű jurtában valósítottunk meg. Itt lehetőség van elvonulni az elfáradt, éhes gyermekkel, meg lehet mosakodni, le lehet feküdni anyának és gyermeknek is. Etetőszékbe ültetve meg lehet etetni a gyermeket és egy kis szendergésre is mód van a tisztába tevés mellett.

Az elvonulást segíti a jurta belső szerkezete, miliője is, mely fokozza a relaxáció élményét.

2020-tól kezdve a szolgáltatásunkat kívánságra ki tudjuk egészíteni olyan énekes, mondókás gyermekfoglalkoztatóval, mely az éppen zajló tömegrendezvénytől függetlenül a kicsik figyelmének lekötésére alkalmas az előbb említett szükségletek kielégítése mellett.

Néhány fotót mellékelünk alább azokról a korábbi eseményekről, melyeken részt vettünk az anyák jurtájával.

Íjásztatás

Az édesanyák jurtája mellett szívesen veszünk részt íjásztatáson, ahol szakavatott íjászaink segítségével bárki elsajátíthatja az íj kezelését és a lövészet élményét.

Gasztronómia

Kulináris téren egy régi, egyszerű magyar étel, a langalló készítését, helyszíni sütését, kóstoltatását szoktuk bemutatni tagjaink segítségével. A langalló egy krumplis kenyérlángos, melyet zsírozott rostlapon készítünk és azon melegében lehet fogyasztani lekvárral, tejföllel, pirított vöröshagymával, vagy fokhagyma péppel.

Amennyiben ötleteink felkeltették az érdeklődését, kérjük keressen bennünket bizalommal:

Telefon: 0620/4148-539

Üzenjen nekünk!


Kérjük, adója 1%-ával támogassa a

Huszka József Hagyományőrző és Sportegyesület

munkáját!

Adószámunk: 19551913-1-03

Huszka József Hagyományőrző és Sport Egyesület - © 2024